Nyheter

Ny ordförande

öndagen den 10 mars höll Vänsterpartiet Tierp årsmöte. Den stora nyheten är att Eva Ezim hade valt att avgå som ordförande för partiföreningen. Till att efterträda henne valdes Anette Wilger som tidigare haft rollen som kassör.

Stängt torsdag 8 november

Pga arbete kommer vi inte att kunna ha öppet för torsdagsträff imorgon den 8 november. Vi ses istället på måndag den 12/11 då vi har öppet som vanligt!

KALLELSE: Medlemsmöte 29/10 kl 18,30

Hej Partikamrater! Kom på medlemsmöte den 29 oktober kl 18,30. Som vanligt håller vi till i ABF-huset och bjuder lättare förtäring. Välkommen! /Styrelsen Ps. Här finns ett Facebookevent! Ds.

Fem nya punkter i vårt kommunpolitiska program

Hej! Nu kommer de fem punkterna av vårt kommunpolitiska program som presenterades på vår Facebooksida under förra veckan. MÅNDAG 20/8 Vänsterpartiet Tierp Presenterar: Kommunpolitiskt program för mandatperioden 2018-2022 Att helt ta avstånd från all konkurrensutsättning av kommunal verksamhet samt att förhindra att medborgarnas skattepengar går till vinstdrivande företag vilket leder till att politiker och medborgare får en minskad insyn i verksamheterna, samt för att motverka segregation. Att avveckla all form av marknadsstyrning av...

Presentation av vårt kommunpolitiska program!

Med start förra veckan så har Vänsterpartiet Tierp presenterat vårt kommunpolitiska program på vår Facebooksida (Gå in och gilla den om du inte redan har det!) Vi presenterar en punkt per dag måndag till fredag och vi sammanfattar även veckan här på hemsidan! Så de fem punkter vi presenterat kommer här nedan! MÅNDAG 13/8 Vänsterpartiet Tierp vill verka för ett socialistiskt, feministiskt och anti-rasistiskt samhälle, exempelvis genom att stödja organisationer som verkar åt...