Nyheter

KALLELSE: Årsmöte 2018

Härmed kallas du till Vänsterpartiet Tierps årsmöte. 19 mars, klockan 18.00. Lokal är ABF-huset på Bondegatan 2 i Tierp. Handlingar publiceras löpande här på hemsidan. Länk till Årsmötessidan kommer på e-post till medlemmar. /Styrelsen

Rapport från kommunfullmäktige.

I tisdags var det en del av intresse som behandlades på kommunfullmäktiges sammanträde. Det mest intressanta ur Vänstersynpunkt var motionssvaret på motionen om avgiftsfri kollektivtrafik för barn och unga. Motionen kan du läsa här och Bengt-Olov Eriksson (S) svar här. (pdf) Vi står gemensamt inför stora utmaningar, ett klimat som fallerar, ett ekonomiskt system som fördelar från fattig till rik. Båda dessa skapar problem vi inte kan lösa på egen hand, men, alla kan göra något! Så även Tierps kommun! … Ingen utav oss har längre lyxen att tiga still, när kortsiktiga ekonomiska intressen sätts framför kampen mot ett exkluderande...

God Jul och ett Rött Nytt År!

Hej på Er alla! Igår hade vi årets sista måndagsmöte! Vi behöver få en kort vila på ett par veckor, innan vi går in i Valåret 2018! Vi ses igen på måndagsmöte den 8 januari, vanliga tiden och platsen! Vi ses väl då? Med massor av nya idéer och påfyllda med energi att ta oss an ännu ett år av kamp för Solidaritet, Feminism och Hållbarhet, ja, socialism, kort och gott! Är du inte redan medlem, men vill dela kampen med oss? Bli medlem! Klicka på länken högst upp på sidan! Hinner vi bli 40 innan nyår?

Medlemsmöte 7 November!

Ni har väl inte missat att det blir medlemsmöte på tisdag, 7/11, klockan 18. Lokal kommer att vara i ABF-huset, Bondegatan 2 i Tierp. Förslag till dagordning hittar ni om ni följer länken HÄR. Har du Facebook? Se i så fall till att gilla vår sida Vänsterpartiet Tierp! Där finns också medlemsmötet som evenemang, glöm inte att checka in!

Nästa måndagsmöte och teater

Nästa måndagsmöte går vi gemensamt på föreläsningen  Civilkurage – Att överleva som idealist i en hård värld” i Sveasalen kl 17:30. Vi samlas vid lokalen kl 17 och går gemensamt dit.   Vi tänkte gå på teaterföreställningen  Uppgång och fall. I Uppsala den 14 oktober kl 18. Meddela ordförande, Eva, via sms (0725284632) senast 27/9 om du vill följa med, vi bjuder på biljetten till alla medlemmar.