artikel

Om ett år är valet avklarat

Om ett år är valet avklarat och då har vi ett starkare Vänsterparti i kommuner, landsting och riksdag. I Tierps kommun räknar vi med att öka mandaten och det har vi fog för vi har jobbat utomordentligt bra med utåtriktade aktiviteter som röda lördagar som vi genomfört inte mindre än vid åtta tillfällen. 6500 flygblad har delats ut med olika teman. Nya medlemmar har det blivit och sympatisörer , vi har samtalat med hundratals kommunmedborgare och fått många tips om vad vi ska driva för frågor vilket är mycket värdefullt för oss. De närmaste aktiviteterna blir Tierps marknad och Röd  Lördag i Örbyhus. Vi vänsterpartister  kan sträcka på oss ordentligt för vi har gjort mycket mera än övriga partier i kommun.  Vecka 44 får vi också besök från
Riksdagen mera info om detta kommer här på hemsidan. Nu kära partikamrater och sympatisörer ger vi järnet  fram till valdagen.
Vill också passa på och tacka alla som deltagit och hoppas det blir ännu fler som jobbar för en valseger 2014 vi hörs och ses i kampen.

Mvh Urban Blomster  ordförande  V-Tierp

Kopiera länk