Uncategorized

Utökad valfrihet i hemtjänsten

Alla partier utom Vänsterpartiet i Tierp ställer sig bakom en utökning av valfrihetssystem med ett andra steg som omfattar omvårdnadstjänster.


Den aktuella Artikeln från UNT

https://www.unt.se/tierp/utokad-valfrihet-i-hemtjansten-1759371.aspx#.T8UDfdEIck4.facebook

Kommentarer på artikeln från Vänsterpartiet Tierp
Urban Blomster -Vänsterpartiet reserverade sig mot beslutet och det var en viktig markering från oss. Om två veckor kommer det upp i kommunfullmäktige, det kan bli spännande alla partier mot oss

Lars Göran Wadström -Man blir så trött. Min morsa sa ofta, att mot dumheten kämpar även gudarna förgäves, så vad kan vi göra mera, argumenterat emot det har vi ju gjort på flera sätt, i valrörelsen och med flygblad.

Anna Zmudzin Ågren -Det är skrämmande vad (S) i Tierps kommun gör. Jag tycker att de ska kalla sig De Nya Moderaterna inte Socialdemokrater. Dags att byta namn som Moderaterna gjorde före valet De nya arbetarpartiet, skäms för det. Hur kan man göra alla kommunens invånare till kunder när de i praktiken är delägare, aldrig kunder. Demokrati och valfrihet, fyfan vad vet ni om detta? När det gäller V-partiet har de ingenting med detta att göra, LOVen ingår inte i det samarbete och ska aldrig göra det!

Kopiera länk