Nyheter

1:a maj

Här kommer lite bilder från 1:a maj firandet i Uppsala, där en handfull medlemmar från Tierpsvänstern närvarade.

I tåget deltog ungefär 1275 personer, alltså lite mindre än hälften av de sammanlagt ca 3000 som demonstrerade i Uppsala under dagen. Deltagarna samlades på Vaksala torg för avmarsch mot Slottsbacken där det bjöds på sång av Röda Lågan och tal av vår partisekreterare Aron Etzler, Ilona Szatmári Waldau kommunalråd Uppsala, Emma Wallrup riksdagskandidat för Uppsala län, August Olsson från VSF och Tove Liljeholm från Ung Vänster.

Under veckorna inför 1:a maj har Vänsterpartiet Tierps medlemmar delat ut ungefär 1 900 1:a majtidningar! Och den geografiska spridningen har också varit stor, tidningen har delats ut i bl a Tierp, Örbyhus, Tobo, Strömsberg, Söderfors, Karlholm och Skärplinge. På Röda Lördagar och i brevlådor. Bra jobbat, kamrater!

Vänsterpartiets partisekreterare Aron Etzler 1:a majtalar i Uppsala.

Vy över Vänsterpartiets 1:a majmöte i Slottsbacken, Uppsala.

Vy över Vänsterpartiets 1:a majmöte i Slottsbacken, Uppsala.

En 1:a majtidning delas ut i Örbyhus.

Skriv en kommentar