Nyheter

Öppet brev till S i Tierps Kommun

Den svåra ekonomiska situationen i Kommunen gör att Vänsterpartiet vill att skatten ska höjas i höst.

Klicka på texten och läs brevet

Den svåra ekonomiska situationen i Kommunen gör att Vänsterpartiet vill att skatten ska höjas i höst. Först 2010 är det möjligt att införa högre skatt och då kan det vara till hjälp att ta oss igenom lågkonjukturen. Vi vet att Miljöpartiet varit inne på liknande förslag men också många socialdemokrater har nära till skattehöjning så låt oss diskutera vi har några månader på oss att enas.  Skattesänkningen som har genomförts tidigare har varit helt felaktig då dessa miljoner hade varit bra att ha i den här lågkonjukturen.

Till vår kommuns alla socialdemokrater vill vi säga:                             

Låt oss diskutera låt oss bli eniga glöm inte att de borgliga vill ha makt också i Tierp

Urban Blomster gruppledare V         Eva Ezim ledamot demokratiberedningen V

Skriv en kommentar